Isältä pojalle – Maailman parhaaksi valitun hyökkääjän jälkikasvu kasvamassa melkoiseksi maalitykiksi – katso video

Liberialainen George Weah muistetaan kovan luokan hyökkääjänä, joka iski osumia muun muassa Monacon ja AC Milanin paidassa.

Weahin uran kirkkaimpana henkilökohtaisena saavutuksena voidaan pitää valintaa FIFAn vuoden pelaajaksi vuonna 1995. AC Milanissa tuolloin pelannut Weah sai samaisena vuonna France Football-lehden palkitsemana Kultaisen pallon. Nämä kaksi palkintoahan yhdistettiin vuonna 2010 FIFAn kultaiseksi palloksi.

Weahin poika, Timothy, on osoittautumassa myöskin lahjakkaaksi maalintekijäksi. 15-vuotias nuorukainen pelasi alkuviikosta PSG alle 17-vuotiaiden joukkueessa Shanghai Shenhuan juniorijoukkuetta vastaan ja paukutti peräti viisi osumaa pariisilaisten nöyryyttäessä vastustajaansa numeroin 13-0.

Yhdysvalloissa kasvanut nuorempi Weah on pelannut PSG:n junioreissa vuodesta 2014 saakka.