Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on hankkinut kovan luokan pelaajavahvistuksen. Nigerian A-maajoukkuehyökkääjä Gbolahan Salami, 24, liittyy kuopiolaisseuraan 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella. KuPS kiinnitti samalla myös FC Lahdessa viime kaudella pelanneen Mika Ääritalon, 30 rinkiinsä vuoden mittaisella kontrahdilla. Kolmas uusi sopimuspelaaja on maalivahti Joonas Kreidl, 19.

183-senttinen Salami on pelannut 13 A-maaottelua onnistuen maalinteossa kolmesti. Salami oli Warri Wolvesin ja koko Nigerian pääsarjan paras maalintekijä kaudella 2014-15. Hän siirtyi tammikuussa 2015 lyhyelle lainajaksolle Belgradin Punaisen Tähden riveihin ja lainajakson päätyttyä siirtyi huhtikuussa 2015 testijaksolle Aston Villaan.

Ääritalo on kaikkiaan tehnyt Veikkausliigassa 53 maalia 226 peliin. KuPS-luotsi Marko Rajamäki luotsasi Ääritaloa TPS:ssä kausina 2010-2013.