© Kuva: Getty Images

Lehti: Jalkapallomaailman uusi tuhlaaja avokätisenä – nyt 91 miljoonan euron tarjous brassihyökkääjästä

Kiinalainen seurajalkapallo on ollut viimeisen viikon aikana otsikoissa. Alkuviikosta kolumbialainen Jackson Martinez siirtyi Atletico Madridista Guangzhou Evergrandeen 42 miljoonan euron kauppasummalla. Lisäksi maahan siirtyi tammikuussa esimerkiksi Chelsean Ramires.

Siirtoikkuna sulkeutuu Kiinassa 26. helmikuuta, ja ostokset eivät ole jäämässä tähän. Huhuissa on pyörinyt esimerkiksi Fernando Torresin nimi.

Nyt venäläislehti Izvestija väittää, että Shanghai Shenhua on tehnyt peräti 91 miljoonan euron tarjouksen Pietarin Zenitin brasilialaishyökkääjä Hulkista.

Tarjous oli Venäjän jalkapallohistorian kovin, mutta Zenit kieltäytyi siitä.

– Tarjous Hulkista oli valtava, mutta seurajohto ei halunnut päästää pelaajaa mistään hinnasta, kertoo sisäpiirilähde Izvestijalle.

Zenit ei lehden mukaan usko pystyvänsä hankkimaan korvaajaa 29-vuotiaalle Hulkille helmikuun aikana. Venäjän siirtoikkunahan menee kiinni 26. helmikuuta – siis samana päivänä kuin Kiinankin.

Zenitillä on piakkoin edessään Mestarien liigan neljännesvälierä, jossa se kohtaa portugalilaisen Benfican. Venäläisseura ei halua luopua avainpelaajastaan ennen tärkeitä koitoksia.