Manchester City kohtaa tänään Kiovan Dynamon vieraskentällä Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Dynamon päävalmentaja, entinen huippupelaaja Sergei Rebrov on kertonut joukkueen pressitilaisuudessa, että Cityn viime aikoina ailahdelleet otteet eivät kerro mitään joukkueen todellisesta tasosta.

– City on tehnyt enemmän maaleja kuin mikään muu joukkue Valioliigassa (yhdessä Leicesterin kanssa), ja heidän viimeaikaiset tappiot eivät tarkoita mitään.

– Heidän joukkueensa on loukkaantumisista huolimatta täynnä huippupelaajia. Itse asiassa, kaikki heidän pelaajansa ovat maailmanluokkaa.

Cityn oikea laitapuolustaja Pablo Zabaleta sen sijaan joutui vastaamaan hieman epätavalliseen kysymykseen joukkueen tiistaisessa lehdistötilaisuudessa Kiovassa: ”Miksi olet niin surullinen?” tiedusteli ukrainalaistoimittaja.

Melkoisena ilopillerinä tunnettu argentiinalainen pyysi toimittajaa toistamaan kysymyksen ja vastasi sitten: ”Surullinen? En ole surullinen. Olen iloinen siitä, että olen Kiovassa, ja odotan innolla huomista peliä.”

Lähteet: Manchester Evening News ja Goal.com

Kertoimet (Expekt):

Dynamo Kiev-Manchester City, ke 24.2. klo 21.45

1 3,75
X 3,30
2 2,05