© Kuva: Getty Images

Seura antoi historiallisen kovan rangaistuksen – Putin-paidan vilauttaminen maksoi 300 000 euroa!

Lokomotiv Moskova kertoo antaneensa seurahistoriansa kovimman rangaistuksen.

Venäläismedian mukaan moskovalaisseuran keskikenttäpelaaja Dmitri Tarasov vilautti viikolla Istanbulissa Fenerbachea vastaan tahkotun Eurooppa-liigan pelin jälkeen pelipaitansa alla ollutta T-paitaa, jossa oli kuva Venäjän presidentistä Vladimir Putinista.

Lokomotiv ei voi hyväksyä Tarasovin temppua. Seura tiedottaa pidättäneensä pelaajan palkasta jopa 300 000 euroa sekä lisäksi kaikki mahdolliset helmikuun bonukset. Mikäli Uefa mätkäisee Lokomotiville sakon, aikoo seura maksattaa myös sen Tarasovilla.

Turkissa ei pidetty alkuunkaan Putin-paidan näyttämisestä. Turkin ja Venäjän ulkopoliittiset välit ovat erittäin kireät tällä hetkellä.