© Kuva: Getty Images

Valioliiga-hyökkääjä pyytää anteeksi kohutviittiään: ”Kadun sitä”

West Bromwich Albionin kärkimies Saido Berahino avautui viime syksyn siirtoikkunan viimeisenä päivänä Twitter-tilillään. Mies oli tuskastunut, koska puheenjohtaja Jeremy Peace ei ollut valmis kauppaamaan häntä Tottenhamiin. Berahino kirjoitti muun muassa ”etten koskaan pelaa Jeremy Peacelle.”

22-vuotias lupaus on nyt Sky Sportsin haastatelussa pyytänyt anteeksi viestiään.

– Kadun todella paljon tviittiäni. Minun ei olisi koskaan pitänyt sanoa niin. Olen ihminen, ja me kaikki teemme virheitä. Nostan käteni ylös virheen merkiksi ja pyydän anteeksi faneilta, jotka ovat aina kannustaneet minua ja seuralta, joka on aina uskonut minuun.

Viime kaudella 14 maalia Valioliigassa tehnyt Berahino on tällä sesongilla onnistunut toistaiseksi vain kolme kertaa maalinteossa Englannin pääsarjassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!