© Kuva: Getty Images

Valioliiga-kapteeni syytti joukkuetoveriaan filmaamisesta – Törmäili liigan virallisen kuumakallen kanssa

Maalittoman tasapelin eilen Chelsean kanssa pelanneen Watfordin kapteeni Troy Deeney kertoi lehdistölle aikovansa keskustella joukkuetoverinsa Juan Carlos Paredesin kanssa tämän edesottamuksista.

Paredes ja Chelsean kuumakalle Diego Costa ottivat lähikontaktia keskiviikon ottelussa useampaan otteeseen. Molemmat miehet saivat varoitukset tilanteesta, jossa Costa työnsi ecuadorilaista Paredesia kevyesti juoksutilanteessa, ja jonka seurauksena Paredes kaatui maahan pitelemään kasvojaan teatraalisesti.

Deeney piti Costan varoitusta täysin ansaittuna, mutta oli samalla tyytymätön Paredesiin, jota tuomari oli jo ennalta varoittanut turhasta kaatumisten liioittelusta.

– Tällaista nykypäivän jalkapallo on, vai mitä? Yksi pieni osuma ja kaikki pyörivät heti maassa. Tuomari oli jo puhunut hänelle [Paredesille] aiheesta kerran, joten tietysti se on silloin keltainen kortti, Watford-kapteeni tokaisi ESPN:n mukaan.

– Muistan kun pelasin alemmilla sarjatasoilla, siellä tällaisista ei tapahtuisi. Nykyään kaikki tönivät toisiaan ja pyörivät maassa yrittäen hankkia vastustajalle ulosajoa.

Jatkuvista sikailuistaan ja vastustajien provosointiyrityksistä viime kausina tunnettu Diego Costa kantoi myös oman kortensa kekoon ottelussa.

Ennen törmäilyjään Paredesin kanssa tulisieluinen hyökkääjä ehti töniä Watfordin pakin Sebastian Prödlin kumoon tilanteessa, jossa pallo ei ollut lähimaillakaan kaksikkoa. Tilanne jäi palloon keskittyneeltä tuomarilta kuitenkin huomaamatta, ja Costa selvisi tilanteesta varoituksetta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!