© Kuva: Getty Images

Valioliigan kohuhyökkääjä iski jälleen Twitterissä – ”Odotatte taas samaa virhettä hemmotellulta pojalta…”

WBA:n Saido Berahino avautui viime kesän siirtoikkunan sulkeuduttua Twitterissä, koska seura ei päästänyt nuorukaista siirtymään Tottenhamiin. Mies kirjoitti tuolloin muun muassa, ettei ”koskaan enää pelaa Jeremy Peacen (seuran puheenjohtaja) alaisuudessa.”

Viime kaudella 14 maalia iskenyt 22-vuotias englantilainen on pelannut vaisun sesongin WBA:ssa onnistuen toistaiseksi tekemään vain kolme osumaa Englannin pääsarjassa.. Miestä on huhuiltu koko tammikuun pois seurasta. WBA on kuitenkin pysynyt tiukkana väittäen, että Berahino ei ole kaupan ja että seura on valmis pitämään miehen sopimuksensa loppuun kesään 2017 saakka, vaikka mies lähtisikin tuolloin vapain paperein muualle.

Muun muassa Newcastlen himoitsema Berahino on nyt jäämässä siis WBA:han, ja mies päätti jälleen tiedottaa näkemyksistään siirtoikkunan viime hetkinä.

– Kaikki odottavat taas hölmön hemmotellun pojan tekevän saman virheen, joten olkaa hyvä. Hyvää yötä kaikille ja kiitokset tuestanne, kirjoitti Berahino tviitissään.

[tweet]https://twitter.com/SBerahino/status/694279526856183808[/tweet]

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!