© Kuva: Pekka Mäntylä

Veikkausliiga-seura sopimukseen kärkimiehen kanssa – hurjat meriitit junnujen MM-kisoista

Veikkausliiga-seura Rovaniemen Palloseura on tehnyt kahden vuoden sopimuksen ghanalaishyökkääjä Ransford Osein, 25, kanssa.

– Ransford on pelaajatyyppinä sentteri, mutta tulemme kokeilemaan myös muita hyökkäyspään pelipaikkoja hänen kohdallaan. Hän on nopealiikkeinen ja etsii erittäin aktiivisesti maalipaikkoja. Hän on erittäin lahjakas pelaaja kaiken kaikkiaan, kehui RoPS-luotsi Juha Malinen tuoretta hankintaansa seuran verkkosivuilla.

Osein suurimmat meriitit ovat junioriajoilta. Mies oli kesän 2007 alle 17-vuotiaiden MM-kisojen toiseksi paras maalintekijä 6 osumallaan. Kaksi vuotta myöhemmin Osei oli osa Ghanan joukkuetta, joka voitti alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Mies teki noissa kisoissa kaksi maalia.