VPS teki sopimuksen laitapakin kanssa – ”Lyhyellä matkalla nopea pelaaja”

Vaasan Palloseura on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Espoon Hongasta saapuvan Jonas Leväsen, 22, kanssa.

Vuonna 1994 syntynyt Levänen on ollut joulukuusta saakka Vepsun treeneissä mukana ja on vakuuttanut valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.

Levänen pelasi viime kaudella Hongassa kakkosdivaria, mutta espoolaisseuran kasvatti on pelannut myös Hongassa Veikkausliigaa. Rooli on löytynyt uralla aiemmin keskikentältä, mutta viimeisen kahden kauden aikana se on alkanut vakiintua pakin tontille.

– Jonas on pelannut Vepsuakin vastaan Veikkausliigassa. Kyseessä on vasenjalkainen, hyökkäävä ja etenkin lyhyellä matkalla nopea pelaaja. Laitapuolustajia ei ole ollut liikaa, joten tämä sopimus on hyvä lisä sitä ajatellen, VPS-luotsi Petri Vuorinen valotti seuran kotisivuilla.

Jo viime syksynä Vaasaan opiskelemaan muuttanut Levänen itse kokee tärkeimpänä tavoitteenaan vakinaistaa pelipaikka vasemman pakin tontilla.

– Pelillisesti hyökkäysten tukeminen laitanousujen kautta on varmasti isoin juttu, mitä Vaasan Palloseuraan tuon, mutta mukanani tulee myös paljon terävyyttä ja voimakasta tahtoa, Levänen itse pohti..