Saksalaishyökkääjän sekoilut jatkuvat – aiemmin suuret sakot, nyt hyllytys maajoukkueesta

Wolgsburgin hyökkääjän Max Krusen tuorein tempaus pudotti miehen Saksan maajoukkueryhmästä, johon kärkimies oli alustavasti nimetty.

Äskettäin julkisuuteen tuli tieto sakosta, jonka seura oli antanut miehen toilailuista viime lokakuussa. Kruse oli lähtenyt tuolloin yöelämään juhlimaan hattutemppua, mutta hukkasi illan päätteeksi pokeripöydässä voittamansa 75 000 euroa taksiin. Rahoja ei ole löydetty rikosilmoituksesta huolimatta. Seura sakotti pelaajaa tästä lisäksi 25 000 euron palkanmenetyksenä.

Pelaaja ehdittiin valita juuri Saksan A-maajoukkueeseen, kun uusi sekoilu nousi otsikoihin. Hän oli viime juuri yökerhossa ottanut eräältä naiselta puhelimen ja yrittänyt poistaa siitä valokuvia. Pelaaja on sittemmin pyytänyt tempaustaan anteeksi, mutta maajoukkueluotsi Joachim Löw päätti hyllyttää hänet.

– Olen tehnyt selväksi Maxu Kruselle viime viikolla odotuksistani  häntä kohtaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Haluan ryhmääni pelaajia, jotka keskittyvät jalkapalloon ja tulevaan EM-turnaukseen, Löw kommentoi Saksan jalkapalloliiton kotisivuilla.

– Viime viikonlopun tapaus on päinvastainen kuin odotukseni. Max on jälleen käyttäytynyt epäammattimaisesti enkä hyväksy sitä. Me haluamme ryhmämme vain keskittyneitä pelaajia, jotka tiedostavat asemansa roolimalleina.

Saksa pelaa viikonlopun ympärillä kovat ottelut Englantia ja Italiaa vastaan.