© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:lle tärkeä jatkosopimus – ”Päällikkö”

Helsingin IFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen keskuspuolustaja Jukka Sinisalon kanssa.

Sinisalo, 33, on jyväskyläläisen JPS:n kasvatti. Kokenut toppari on pelannut uransa aikana aikaisemmin 130 ottelua Veikkausliigassa FC Interin, JJK:n ja FC Lahden riveissä. Sinisalo siirtyi HIFK:hon kaudeksi 2014. Kaudella 2015 Sinisalo pelasi 21 ottelua Veikkausliigassa ja hän kuului myös joukkueen kapteenistoon.

– Sinisalo on päällikkö niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Mies antaa kaikkensa kentällä joukkueen eteen ja on erinomainen esimerkki joukkueen nuorille pelaajille, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kehuu.

– Mahtavaa, että saan nauttia futiksesta jälleen ensi kaudella IFK-paidassa. On todella etuoikeutettu olo edustaa tätä hienoa seuraa. Rikkonaisen preseasonin jälkeen tavoite on saada mies täyteen iskuun ja pysyä tikissä läpi kauden. Lisäksi tavoitteena on auttaa joukkuetta menestymään ja voittamaan Stadin herruus kaudella 2016, Sinisalo kertoo.

HIFK:lla on nyt pelaajasopimukset kahden maalivahdin ja 21 kenttäpelaajan kanssa ensi kaudelle.

– Joukkueen rakennus on hyvällä mallilla ja haemme vielä kauden kynnyksellä mahdollisia vahvistuksia joukkueen laituri- ja maalivahtiosastolle, Määttä kertoo.

Lähde: HIFK:n verkkosivut