© Kuva: Pekka Mäntylä

HJK päästi lupauksensa vapaaksi agentiksi – SJK iski heti kiinni

Matti Klinga, on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen SJK:n kanssa, seura kertoo verkkosivuillaan.

21-vuotias Klinga siirtyy Seinäjoelle HJK:sta. Pelipaikka löytyy keskikentältä keskeltä tai oikealta laidalta.

– Liityn hyvillä fiiliksillä SJK:hon. SJK on loistava joukkue ja seura, joten tämä on minulle hieno mahdollisuus. Tavoitteenani on pelata hyvin, auttaa joukkuetta mestaruuteen ja edetä kohti omaa tavoitettani; pelata ulkomailla futista ammatikseni. Odotan innolla alkavaa kautta ja hieno päästä muun muassa pelaamaan uudella stadionilla kesällä, Klinga kommentoi SJK:n verkkosivuilla.

SJK-valmentaja Simo Valakari on tyytyväinen Klingan hankintaan.

– Klinga on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja. Hän on taktisesti kypsä ja peruspelaaminen on hyvällä tasolla, Valakari totesi.

Klinga teki debyyttinsä FC Lahdessa jo 16-vuotiaana kaudella 2011. Hän nousi myöhemmin seuransa avainpelaajaksi ja Veikkausliigan tähtipelaajien joukkoon. Kaudelle 2015 hän siirtyi HJK-paitaan. Pelejä HJK:ssa tuli viime kaudella kasaan kaikissa kilpailuissa 29 ja niissä maaleja syntyi yksi.