Hollo vs Lukijat: Mestaruuden voittamisen vaikeus – miten kaikki Valioliigan huiput pystyvät sössimään?

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jalkapallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Outo juttu:

– Leicesterillä alkaa olla Valioliigan menossa hyytymisen merkkejä. Peli ei ole enää yhtä irtonaista kuin viime vuoden puolella. Kolmesta viime pelistä on tullut vain neljä pistettä. Kaikilla muilla takaa tulevilla olisi siis loistava mahdollisuus tulla takaa ohi ja rinnalle. Mutta mitä pirua?

– Kun sarjaa sitkeästi johtava Leicester jäi tiistaina kotitasapeliin WBA:n kanssa, nuolaisivat muut huuliaan. Keskiviikon kierroksella nähtiin kuitenkin uskomatonta tössimistä kaikilta haastajilta.

– Tottenham hävisi Lontoon paikallispelin West Hamille, Arsenal virtsasi jaloilleen häviämällä kotona Swansealle ja Manchester City otti kunnon turpajuhlat Liverpoolin vieraana. Ja kas kummaa, Leicesterin etumatka muihin ainoastaan kasvoi mestaruustaistelussa.

– Toki Manchester United voitti hirvittävän väännön jälkeen kotonaan Watfordin ja nousi ManCityn rinnalle, mutta silläkin on kymmenen pistettä matkaa Leicesteriin.

– Mikä näitä superseuroja vaivaa? Sen ymmärrän, että puskista nousseella Leicesterillä on paineita, mutta miten ihmeessä kaikkien muiden kärkiserojen muniminen on selitettävissä?

– Kuka tämän Valioliigan todellisen rupukauden voittaa? Itse en suostu enää ennustamaan yhtään mitään.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½