Hollo vs Lukijat: ”Oliko ManU:n teinisankari Marcus Rashford pelkkä kupla?”

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jalkapallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Outo juttu:

– On hämmästyttävää, että 18-vuotias akatemiapelaaja nousee yhtäkkiä Manchester Unitedin kaltaisen seuran avauskokoonpanoon ja tekee ensin Eurooppa liigassa kaksi osumaa ja heti perään kaksi maalia liigassa Arsenalin verkkoon.

– Marcus Rashford nousi täydestä tuntemattomuudesta yhtäkkiä parrasvaloihin ja kaikkien huulille. Etenkin brittilehdistön futishulluuden tuntien, se on kova mylly kenelle tahansa. Maaliensa jälkeen nuorukainen on pelannut 210 minuuttia Unitedin paidassa ilman mitään mainetekoja.

– Onko hän superlahjakkuus vai pelkkä kupla, joka puhkesi jo kahden pelin jälkeen? Käy sääliksi teinipoikaa, joka nousee nollasta hetkessä asemaan, jossa jopa Englannin maajoukkuevalmentajalta Roy Hodgsonilta aletaan kysellä, olisiko Rashford kenties mukana jo kesän EM-lopputurnauksessa. Jäitä hattuun.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!