© Kuva: Getty Images

Hollo vs Lukijat: ”Tasoittuuko Valioliiga yhä enemmän – kuka on seuraava Leicester?”

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jalkapallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Plussaa:

– West Hamin manageri Slaven Bilic heitti osuvan kommentin Valioliigan lähitulevaisuudesta. Kun ensi kaudella TV-rahaa jaetaan seurojen kesken lähes tasan entistäkin enemmän, tulee kärki tiivistymään entisestään.

– Bilic vertasi hyvin sitä, että jos Chelsea myy Diego Costan ja ostaa Robert Lewandowskin, ei suurta eroa joukkueen vahvuuteen tule. Mutta nykyiset keskitason seurat voivat isommilla rahoilla vahvistua merkittävästi, mikä tasoittaa voimasuhteita.

– Jo tälle kaudelle moni ”rivijoukkue” teki kasan kovia hankintoja ja se on näkynyt entistä tiukempina taisteluina kentillä.

– Käykö näin? Itse uskon, että käy, sillä kovimmat seurat rassaavat jo nyt itseään valtavilla otteluruuhkilla eurokentillä liigan lisäksi. Sekin tasoittaa voimasuhteita.

– Mikä seura voisi olla seuraava Leicester? Miten olisi vaikkapa Stoke, joka teki jo täksi kaudeksi nipun hyviä järkihankintoja? Mikä on sinun ehdokkaasi?

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!