Ensi kaudeksi Manchester City -peräsimeen siirtyvä Pep Guardiola ja Arsenalin valmentaja Arsene Wenger ovat iskeneet silmänsä samaan Sevillan keskikenttämieheen Grzegorz Krychowiakiin, väittää The Sun.

Wengerin kerrottiin harkinneen puolalaisen hankintaa jo tammikuun siirtoikkunassa, kun Arsenalin pelaajatarkkailijat suosittelivat tätä puolustavan keskikenttäpelaajan paikalle. Lopulta Arsenal-luotsi päätyi kuitenkin hankkimaan Mo Elneyn.

The Sunin mukaan vielä toistaiseksi Bayern Müncheniä valmentava Pep Guardiola on niin ikään tarkkaillut Krychowiakia jo pidempään.

Mikäli seurat haluavat puolalaispelaajan riveihinsä kesällä, joutunevat ne pulittamaan tästä vähintään miehen ulosostopykälän verran, rahtusen yli 32 miljoonaa euroa.

Krychowiak on Sevillassa toista kauttaan, pelattuaan aiemmin Ranskassa Reimsin, Nantesin ja Bordeaux’n riveissä.