Leicester kauppaamassa tähtensä kesällä – uusi edullinen korvaaja jo katsottuna!

Leicesterin kauden avainhahmoja ollut laituritaituri Riyad Mahrez, 24, aiotaan ESPN:n mukaan pistää kesällä lihoiksi, kun vain 400 000 punnalla seuraan talvella 2014 tulleen algerialaistähden hinta on noussut kymmeniin miljooniin. Mahrez on Valioliigan tehopörssin ykkönen 15 maalillaan ja 11 maalisyötöllään, mikä on herättänyt useiden huippuseurojen kiinnostuksen.

Korvaajakin on mietittynä, ja tälläkin kertaa haetaan edullista ja hiomatonta timanttia. Kyseessä on lähteen mukaan norjalaisseura Molden hyökkäävä keskikenttämies Mohamed Elyounoussi, joka on tehnyt eurokentillä kuluvalla kaudella seitsemän maalia, mukaan lukien maalit Celticin verkkoon kahdessa voitto-ottelussa lohkovaiheessa. Molde voitti lohkonsa ennen Fenerbachea, Ajaxia ja Celticiä.

21-vuotias Norjan A-maajoukkuemies siirtyi nykyiseen seuraansa vuonna 2014 toisesta pääsarjaseurasta Sarpsborgista. Hänellä on Molden kanssa sopimus vuoteen 2017. Tarkkaa tietoa seuran pyytämästä hinnasta ei ole.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!