ManU:n loukkaantuneiden pelaajien listalle 17:s nimi!

ManU:lta puuttuu keskiviikona Watford-ottelusta peräti 17 edustusjoukkueen listoille merkittyä pelaajaa. Viimeisin potilas on maanantain U21-pelissä loukkaantunut Donald Love. Hänet jouduttiin vaihtamaan kentältä reisivamman vuoksi.

21-vuotias toppari kutsuttiin helmikuussa Wigan-lainaltaan takaisin ManU:uun loukkaantumisten vuoksi ja nuorukainen debytoi seuran edustusjoukkueessa 13. helmikuuta Sunderland-ottelussa ja pelasi myös Eurooppa-liigan ottelussa FC Midtjyllandia vastaan muutama päivä myöhemmin.

Loven lisäksi Louis van Gaalin ryhmästä sivussa ovat Matteo Darmian, Phil Jones, Ashley Young, Antonio Valencia, Luke Shaw, Cameron Borthwick-Jackson, Wayne Rooney, Sam Johnstone, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Sean Goss, Marouane Fellaini, Bastian Schweinsteiger, Will Keane ja Anthony Martial.

Huvittavaa kyllä, ManU kaatoi juuri viikonloppuna hyvinkin varamiehisellä, mutta nälkäisellä ryhmällään mestaruustaistossa mukana olevan Arsenalin kotonaan 3-2-lukemin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!