© Kuva: Getty Images

Nemanja Vidic unelmoi pestistä ManU:n managerina: ”Haluan valmentaa Englannissa”

Äskettäin pelaajauransa selvävaivoihin päättänyt Nemanja Vidic kertoo haluavansa valmentajanuralle ja palata Englantiin.

34-vuotiaan serbialaisen viimeiseksi seuraksi jäi Inter Milan, mutta suurinta menestystä tuli ManU:ssa kahdeksan ja puolen vuoden pestin aikana. Hän saalisti viisi liigamestaruutta, kolme liigacupin voittoa ja yhden Mestarien liigan voiton.

– Olen aloittanut valmentajantutkinnon jo neljä vuotta sitten. Silloin pelasin vielä ManU:ssa ja sain olla ehkäpä jalkapallohistorian parhaan valmentajan, Sir Alex Fergusonin alaisuudessa, Vidic kommentoi BBC Sportille.

– Uskon, että voisin olla hyvä valmentaja. Tavoitteenani on päästä manageriksi Englantiin. ManU:n luotsaaminen on unelmani, mutta siihen on vielä pitkä matka.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!