© Kuva: Getty Images

Nieleekö Jose Mourinho ylpeytensä? – Chelseasta potkittu lääkäri vaatii julkista anteeksipyyntöä

Chelseasta alkukaudella Jose Mourinhon pois ajama joukkuelääkäri Eva Carneiro vaatii portugalilaisluotsilta anteeksipyyntöä, kertoo goal-sivusto.

Carneiro syyttää Mourinhoa sukupuolisyrjinnästä ja tämän potkujen aiheuttamisesta ja vaatii tältä ja Chelsealta vahingonkorvauksia oikeusteitse.

Tänään käydyssä oikeudenistunnossa Carneiron asianajaja kertoi yleisön keskuudessa suositun ex-lääkärin vaativan Mourinholta lisäksi julkista anteeksipyyntöä.

Carneiron asianajajan mukaan ratkaisusta ollaan vielä kaukana.

– Emme odota tulosta tänään. Osapuolet ovat niin eri mieltä sopimuksen rahallisista aspekteista, asianajaja kommentoi ITV:lle.

Oikeutta on käyty tähän asti suljettujen ovien takana yksityisissä istunnoissa, mutta jos sopimusta osapuolten välille ei synny, etenee tapaus julkiseen oikeudenkäyntiin, jolloin kaikki osapuolten lausunnot ja kommentit tulisivat julkisiksi.

Tätä Mourinho ja Chelsea tuskin haluavat.

Lääkärin ero Chelsea sai alkunsa, kun joukkuetta vuodenvaihteeseen asti valmentanut Jose Mourinho kritisoi Carneiroa julkisesti ja syytti tätä turhasta kentälle menosta alkukauden ottelun viime minuuteilla, kun joukkue haki voittomaalia yliajalla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!