© Kuva: Getty Images

Onko tämä mies seuraava Barcelona-valmentaja?

Fiorentina-valmentaja Paulo Sousaa kaavaillaan ehdokkaaksi Barcelonan peräsimeen, jos nykyään katalaaneja luotsaava Luis Enrique päättää lopettaa seurassa 2017, kun hänen sopimuksensa päättyy, väittää italialainen Tuttomercato.

Neljännellä sijalla Serie A:ssa oleva Fiorentina on saanut paljon kehuja valmentajansa ajamasta viihdyttävästä pelityylistä. Sousan otteet seuran peräsimessä ovat lehden mukaan jo aiemmin herättäneet suurseurojen, kuten Chelsean ja Juventuksen kiinnostuksen.

Portugalilaisen Sousan sopimus Fiorentinan kanssa päättyy vuoden 2017 kesällä, eli samaan aikaan kun Barcan Enriquen sopimus katkeaa.

Barcelonan peli Enriquen alaisuudessa kulkee erinomaisesti, eli miehen mahdollinen lähtö seurasta tapahtuisi todennäköisimmin vain tämän omasta tahdosta.

Fiorentinan Sousa on aiemmin valmentanut Baselia ja Maccabi Tel Avivia sekä Valioliigassa QPR:ää, Swanseaa ja Leicesteriä.