© Kuva: Getty Images

Real Madridista potkittu Rafael Benitez siirtyy valmentamaan Valioliigaan?

Liverpoolia menestyksekkäästi 2000-luvun puolivälissä luotsannut ja tällä kaudella Real Madridista potkut saanut Rafael Benitez kuuluu Newcastle-johdon suosikkeihin korvaamaan potku-uhan alla oleva nykyinen valmentaja Steve McClaren, kertoo HITC Sport.

McClarenin luotsaama Newcastle takeltelee Valioliigassa. Vähintään kohtalaiseen menestykseen tottunut seura on tällä hetkellä vasta Valioliigan 19. sijalla, kun kautta on pelaamatta enää 11 ottelua. Nykyinen sijoitus merkitsisi Newcastlelle tippumista toisen sarjatason Championship-liigaan.

Potku-uhan alla olevan McClarenin korvaajaksi on aiemmin huhuissa tuotu muun muassa entistä Manchester United -valmentajaa David Moyesia, mutta HITC Sportin mukaan espanjalaisluotsi Benitez on seuran uusi ykkösehdokas.

Benitez aloitti viime kesänä Real Madrid -peräsimessä Carlo Ancelottin korvaajana, mutta miehen pesti Los Blancosin valmennuksessa kesti vain reilut seitsemän kuukautta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!