HJK tiedotti torstaina, että hyökkääjä Mikael Forssell ja puolustava keskikenttämies Medo Kamara vahvistavat seuran rivejä tulevalla kaudella.

Tähtinimien paluu seuraan on otettu hehkutuksin vastaan sosiaalisessa mediassa sekä seuran omien kannattajien että muidenkin puolesta.

Etenenkin HJK:n keskikenttää, jota miehittävät jo entuudestaan mm. Anthony Annan, Atomu Tanaka ja Toni Kolehmainen pidetään jopa Veikkausliiga-historian kovimpana:

Lari Vesander

@LariVesander
Parhaassa peli-iässä oleva 28-vuotias Medo on kova kaappaus #Veikkausliiga:aan. #HJK:n keskikentällä on nyt ruuhkaa. (Annan, Malolo, Kole..)

Mathias Boijer

@Boijero
Medo, Forssell, Annan, Taiwo. Sjukt lag... #veikkausliiga #hjkhelsinki

Pekka Sihvonen

@pelikentta
Vanha isäni soitti että haluaa klubin kausarin taas. On kova Miklu-fani :D #Veikkausliiga

Anssi Karjalainen

@A_Karjalainen
Mahtavaa nähdä jälleen Medo #Veikkausliiga'ssa. Tasollisesti tuskin on heikentynyt niin paljon, etteikö voisi johtava pelaaja Klubin kk:llä.

Ville Suutarinen

@suutvil
En ole aivan varma voiko tulevan kauden keskikenttä edes vastata odotuksiini. Heittämällä #Veikkausliiga'n kovin ikinä.

Matti Lavonen

@MattiLavonen
Jalkapallolegenda @MikaelForssell palaa klubiin. Kausikortilleni tuli juuri merkittävästi lisäarvoa. #HJK #Veikkausliiga

Toki myös skeptikkoja on liikkeellä esim. Forssellin pelikunnon suhteen – aivan perustellusti -, konkarikärkihän ei ole pelannut sitten kevään 2015. Kärkimies on pitänyt jo HJK:n joukkuen kanssa kuntoa yllä viime syksystä lähtien, joten kuviot ovat sinänsä tutu.

Jarmo Jussila

@JussilaJ
Jo pari vuotta sitten Miklu juuttui Banan alaisuudessa penkille. Nyt vanhempana ja hitaampana uudet kujeet...? #Veikkausliiga #Hjk