© Kuva: Pekka Mäntylä

TS: Veikkausliiga-seura vahvistuu kahdella ulkomaalaisella – molemmat maajoukkuemiehiä

FC Inter Turku on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset puolustavan keskikenttäpelaajan Marios Nikolaoun, 32, ja malilalaisen vasemman laitapakin Adama Tambouran, 30, kanssa, kertoo Turun Sanomat.

– Uskon varmasti, että pystyn sopeutumaan nopeasti suomalaiseen jalkapalloon. Olen kuitenkin työskennellyt kovasti senkin eteen, että pysyn edelleen tällä iällä Kyproksen maajoukkuepelaajana, kommentoi Nikolaou Turun Sanomille.

Viimeksi Tanskassa pelannut Tamboura on puolestaan esiintynyt Malin A-maajoukkueessa.

– Afrikan mestaruuskisoissa olin ensimmäisen kerran mukana 2008. Sen jälkeen olen ollut siellä mukana myös 2010, 2012 ja 2015. Olin sen lisäksi olympialaisissa 2004, joten olen tottunut pelaamaan hyviä pelaajia vastaan maajoukkuetasollakin, korosti Tamboura TS:lle.

Tässä vielä linkki Turun Sanomien uutiseen.