Valioliiga-manageria huhutaan Italian maajoukkueen peräsimeen

Italian maajoukkue kaipaa uutta päävalmentajaa kesän EM-turnauksen jälkeen, kun Antonio Conte ilmoitti aiemmin viikolla päättävänsä pestinsä silloin.

Brittilehti Daily Starin mukaan tammikuussa Swansea-luotsina aloittanut Francesco Guidolin, 60, on yksi varteenotettava ehdokas seuraavaksi päävalmentajaksi. Italialaisluotsi on aiemmin tehnyt pitkän ja arvostetun uran kotimaassaan.

Hän aloitti valmennusuransa vuonna 1986 ja on sen jälkeen luotsannut pääosin keskisuuria italialaisseuroja näiden 30:n vuoden ajan, pois lukien nykyinen pesti ja piipahdus AS Monacon peräsimessä kaudella 2005-2006. Viimeisin pesti Italiassa oli Udinesen peräsimessä vuosina 2010-2014.

Conte nähdään tiettävästi ensi kaudella Valioliigassa managerina.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä