© Kuva: Getty Images

Valioliiga-pelaaja pyörsi päätöksensä maajoukkueuran päättämisestä

Barcelonasta jo toista kautta lainalla West Hamissa oleva Alexander Song on Kamerunin maajoukkueen tuoreessa nimilistassa. Joukkue kohtaa maaliskuun lopulla Etelä-Afrikan MM-karsinnassa.

Erikoista tässä on se, että 28-vuotias keskikenttämies ilmoitti viime vuonna päättävänsä maajoukkueuransa. Nyt mies on ilmeisesti ilman sen suurempaa haloota saatu suostuteltua takaisin maajoukkuepaitaan.

Karmeat muistot MM-turnauksesta

Song viimeisin peli Kamerunin paidassa oli kesän 2014 MM-turnauksen alkulohkon toinen ottelu Kroatiaa vastaan. Mies katseli pelissä punaista huitaistuaan tahallisesti kyynärpäällä vastustajan kärkimiestä Mario Mandzukicia. Kamerun jäi lohkonsa jumboksi tuolloin hävittyään jokaisen ottelunsa.

Nyt Kamerun johtaa omaa karsintalohkoaan voitettuaan kaksi ensimmäistä peliään.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!