© Kuva: Getty Images

Valioliiga-valmentaja haluaa Italian maajoukkueen pääkäskijäksi: ”Minulla on riittävä kokemus”

Tammikuusa Valioliiga-seura Swansean päävalmentajana aloittanut Francesco Guidolin on myöntänyt italialaisen Corriere della Seran haastattelussa, että häntä kiinnostaa pesti Italian maajoukkueessa.

– Kaksi vuotta sitten – ennen kuin (Antonio) Conte vapautui, olin uskoakseni hyvin lähellä saadakseni paikan. Elän jalkapalloa joka solullani. Muuten minusta ei olisi tullut valmentajaa, jolla on allaan seitsemänneksi eniten pelejä Serie A:ssa.

– Mielestäni minulla on riittävä kokemus valmentaa joka paikassa, jopa Italian penkin päässä.

Swansea on Guidolinin aikana noussut pois Valioliigan putoamistaistosta. Italialaisvalmentaja on kuitenkin kärsinyt terveydellisistä ongelmista. Daily Express huhuili eilen, että Brendan Rodgers palaa seuran luotsiksi ensi kesänä.