© Kuva: Getty Images

Arsenal Wenger myöntää hyökkääjän tulevaisuuden olevan epävarma: ”En tiedä vielä”

Arsenalin managerin Arsene Wengerin myöntää joukkuetta jo vuosikymmenen edustaneen kärkimiehen Theo Walcottin, 27, tulevaisuuden seurassa olevan epävarma.

Walcott saa tällä hetkellä vain pieniä minuutteja ja ranskalaisluotsi myöntää pelaajan olevan turhautunut asemaansa. Walcott on aina tehnyt suhteellisen hyvin tehoja, mutta mies vauhdikkaan pelityylinsä vuoksi ei oikein ole samalla aaltopituudella muiden kanssa jääden välillä täysin sivulle pelinrakenteluvaiheessa.

Wengeriltä kysyttiin sunnuntaina Sunderland-ottelun lehdistötilaisuudessa Walcottin asemasta ja onko tämä lähtemässä seurasta.

– En tiedä vielä. En ole siirtomoodissa tällä hetkellä, mutta hänellä on ollut heikko jakso. Hän on kuitenkin vastannut kritiikkiin ja tehnyt töitä yhä enemmän päästääkseen joukkueeseen, Wengeriä siteerattiin Sky Sportsilla.

– Vaikka välillä hän tulee kentälle vasta lopussa, on hän motivoitunut ja keskittynyt. Katsotaan ensin, kuinka kaudella käy [ennen kuin keskitymme siirtomarkkinoihin].

Myös toinen Arsenalin englantilaispelaaja on alituisissa siirtohuhuissa, kun tilanne on samankaltainen Walcottin kanssa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!