David Beckham paljastaa: Minut on nimetty ManU-legendan mukaan

Vuonna 2013 uransa PSG:n paidassa päättänyt David Beckham kertoi keskimmäisen nimensä olevan peräisin yhdeltä Manchester Unitedin kaikkien aikojen legendalta, Bobby Charltonilta, jonka Beckham kertoi olleen isänsä suosikkipelaaja.

– Oli kunnia tavata, hänet sillä hän oli isäni suosikkipelaaja, ja minun keskimmäinen nimeni Robert tulee hänen nimestään, Beckham kertoi ManU-TV:n haastattelussa tapaamisestaan ManU-legendan kanssa tämän nimeä kantavassa jalkapallokoulussa 10-vuoden iässä.

Englannissa aatelisarvon saaneen Bobby Charltonin oikea nimi on Robert. Hän pelasi Manchester United paidassa 606 ottelua, seuran toiseksi eniten Ryan Giggsin jälkeen. Charltonille myönnettiin maailman parhaan pelaajan palkinto Ballor D’or vuonna 1966, jolloin hän oli mukana voittamassa maailmanmestaruutta Englannille.

Manchester United nimeää yhden stadioninsa katsomoista Charltonin mukaan seremoniassa, joka pidetään tulevana viikonloppuna.

Lähteet: Fourfourtwo-sivusto

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!