© Kuva: Getty Images

Hollo vs Lukijat: ”Barcelona hyytymässä – Atletico iskee yllätyksen”

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jalkapallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Plussaa:

– Real Madridin voitto viikonlopun El Clasicossa Camp Noulla oli piristävä, muuten Barca olisi mennyt La Ligassa täysin menojaan. Nyt Atletico Madridiin on eroa kuusi pistettä ja Real Madridiin seitsemän. Jännite säilyy.

– Barcelona rykäisi peräti yhdeksän ottelun voittoputken, mutta sitten tuli liigatasapeli Villarrealin kanssa ja tappio Realille. Onko kone hyytymässä kauden ratkaisuvaiheessa?

Lionel Messi ja Neymar olivat El Clasicossa vaisuja – ja heti Barcelona oli vaikeuksissa. Tänään on jälleen tärkeä peli, kun vastaan tulee Mestarien liigassa Atletico Madrid. Uskon että Atleticolla on mainio mahdollisuus yllätykseen otteluparissa, sillä Barcan supertähdet vaikuttavat väsyneiltä. Messillä ja Neymarilla on vielä allaan rankka MM-karsintaretki toiselle puolelle maapalloa aikaerorasituksineen, eikä se voi olla näkymättä hurjassa ottelutahdissa.

– Atletico on mainiossa iskussa ja kärkipelaaja Antoine Griezmann hurjassa maalivireessä. Juuri tänään on Atleticon paikka yllättää Barca housut kintuissa. Miten käy?