Juventuksella jo korvaaja valittuna lihoiksi laitettavalle Paul Pogballe

Italialaislehti Gazzetta dello Sport kertoo Juventuksen jo tehneen varasuunnitelman sen suhteen, mikäli Paul Pogba kaupataan jättisummalla muualle. Ranskalaistaiturin perässä on liki kaikki futismaailman rahaseurat.

Korvaajaksi on nyt korvamerkitty lehden mukaan Leicesterin paidassa Valioliigan valloittanut N’Golo Kante, 25.

Niin ikään ranskalainen pelaaja siirtyi Englantiin viime kesänä kotimaansa Caenista noin viidellä miljoonalla punnalla, mutta arvo on kasvanut roimasti, kun mies on eittämättä ollut Valioliigan ehkäpä paras keskikentän tasapainottaja.

Kante valittiin mm. Valioliigan vuoden joukkueeseen pelaajayhdistyksen äänestyksessä.

Kyseessä on siis puolustavampi vaihtoehto kuin Pogba, mutta tämän osa-alueen erikoismiehet nauttivat suurta arvostusta saapasmaassa.