© Kuva: Getty Images

Valioliigan putoamiskamppailussa iso käänne

Sunderland on voittanut Norwichin Carrow Roadilla numeroin 3-0. ”Mustat kissat” nousi voiton myötä vain pisteen päähän putoamisviivan päällä olevasta Norwichista.

Italialaishyökkääjä Fabio Borini vei vierailijat 1-0-johtoon rangaistuspotkusta ottelun 41. minuutilla. Loistavaa kevättä pelaava Jermain Defoe iski Sunderlandin jo kahden maalin johtoon pelin 53. minuutilla. Defoe on tehnyt tämän vuoden puolella peräti 10 osumaa Sunderlandille. Duncan Watmore teki vielä lisäajalla kamppailun kolmannen osuman vierailijoille.

Aston Villa on Valioliigan jumbona, ja joukkueen putoaminen saattaa saada jo tänään lopullisen sinetin, mikäli Villa ei voita Manchester Unitedia. Toiseksi viimeisenä oleva Newcastle on viisi pistettä Sunderlandin takana ja kuusi pistettä Norwichin perässä.

Sunderlandilla on vielä viisi ottelua pelaamatta, Newcastlella kuusi ja Norwichilla neljä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!