© Kuva: Getty Images

Veikkausliiga-seuran testattavana kaksi ulkomaalaista – toinen Barcelona-kasvatti

PS Kemin harjoituksissa on perjantaina mukana kaksi uutta pelaajaa, kun testille saapuvat 22-vuotias kamerunilainen Gael Etock ja 27-vuotias portugalilainen Ivan Santos. Molemmat pelimiehet viihtyvät kentällä hyökkäävissä rooleissa.

Boavistassa jalkapallo-oppinsa saanut laitahyökkääjä Ivan Santos on pelannut muutamia otteluita Portugalin pääsarjassa sekä nuorisomaajoukkueissa. Lisäksi hänellä on viime vuosilta rutkasti kokemusta Portugalin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Keskushyökkääjä Gael Etock on FC Barcelonan ja Sporting Lissabonin kasvatti, joka on pelannut Sporting Lissabonin B-joukkueessa Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja Cercle Bruggen riveissä Belgian pääsarjaa. Etockin viimeisimpiä seuroja ovat olleet Hapoel Tel Aviv ja Hapoel Petah Tikva Israelissa.

Harjoituksissa on lisäksi ollut mukana vanha tuttu, kokenut maalivahti Mikko Vilmunen. 35-vuotias Vilmunen on pelannut yli sata ottelua Veikkausliigassa ja edusti kaudella 2013 Kakkosessa PS Kemiä. Vilmunen harjoittelee kaksi viikkoa joukkueen mukana jonka jälkeen varmistuu palaako hän Veikkausliigakentille muutaman vuoden tauon jälkeen.

Lähde: PS Kemin verkkosivut

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä