Arsenalin legenda Tony Adams on ehdolla tanskalaisen Bröndbyn valmentajaksi, kertoo tanskalainen BT.

Teemu Pukin edustama tanskalaisseura on vailla valmentajaa, kun Thomas Frank jätti joukkueen viime kuussa erikoisten tapahtumien päätteeksi. Frank lähti, kun selvisi että seuran hallituksen jäsen Jan Bech Andersen oli kritisoinut valmentajaa nettifoorumilla salanimellä poikansa käyttäjätunnuksen takaa.

Pitkään Arsenalin kapteenina toimineen Adamsin kytköksen Teemu Pukin seuraan vahvisti myös brittiläinen Standard Sport. Lehti tietää kertoa Bröndbyn jo neuvotelleen pestistä Adamsin edustajien kanssa.

Adamsin viimeisestä valmentajanpestistä on kulunut pitkä aika. Hän valmensi viimeksi Azerbaijanilaista Gabalan joukkuetta puolentoista kauden ajan päättyen vuoteen 2011. Samana vuonna Adamsin kunniaksi pystytettiin patsas Emirates stadionin ulkopuolelle.

Loistokkaan pelaajauran tehnyt puolustaja ei ole todennäköisimpiä ehdokkaita Bröndby-pestiin. Standard Sportin mukaan neuvotteluissa epävarmuutta aiheutti miehen vähäinen kokemus käskyttäjänä.

Gabalan lisäksi Adams on valmentanut Wycombe Wanderersia ja Portsmouthia, mutta vaatimattomalla menestyksellä.

Pelaajana Adams voitti neljä Valioliigaa ja kolme FA-cuppia ja edusti Englannin maajoukkuetta yli 60 ottelun verran.

Hän edusti Arsenalia koko peliuransa ajan.