© Kuva: Getty Images

Arsenal tekee topparihankinnan toisesta Valioliiga-seurasta?

Brittilehti Sunday Expressin mukaan Arsenal suunnittelee peräti 20 miljoonan punnan tarjouksen tekemistä Swansean Ashley Williamsista.

Topparia on jo aiempina siirtoikkunoinakin huhuttu lontoolaisseuraan. 31-vuotias pelaaja on edustanut Swanseaa jo vuodesta 2008.

Arsenalin keskuspuolustuksessa ykkösparina kauteen lähti Per Mertesacker-Laurent Koscielny-duo, mutta brassitoppari Gabriel Paulista on välillä vienyt etenkin 31-vuotiaalta, nopeiden hyökkääjien kanssa ongelmissa olevalta Mertesackerilta minuutteja.

Niin ikään 31-vuotias Williams on Walesin maajoukkueen kapteeni ja nähtäneen myös siten myös kesän EM-turnauksessa. Maajoukkuepelejä miehelle on kertynyt 56 kappaletta, joissa hän on tehnyt yhden maalin.

 

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!