© Kuva: Getty Images

Atletico Madridin antisankarilta upea kirje faneille: ”En ikinä unohda sitä”

Atletico Madrid hävisi dramaattisesti Real Madridille Mestarien liigan finaalissa viime lauantaina. Ratkaisu nähtiin vasta rangaistuspotkukilpailussa.

Atleticon antisankariksi nousi Juanfran, joka ampui oman yrityksensä tolppaan. Juanfran oli ainoa pelaaja, joka ei onnistunut rankkarissaan. Espanjalaispelaaja meni ottelun jälkeen pyytämään anteeksi Atletico-faneilta ja sai osakseen raikuvat aplodit.

Juanfran kiitti fanejaan maanantaina koskettavalla kirjeellä.

”Hei Atletico-fanit,

Olen kysynyt seuraa lähettämään tämän kirjeen kaikille teille kertoakseni mitä kaikkea tunnen.

En ikinä unohda sitä, kuinka liikuttuneita te olitte, kun tulin pyytämään anteeksi teiltä. Nähtyäni omat kyyneleeni heijastuneena tuhansien Atletico-fanien kasvoilla, se auttoi minua selviytymään suunnattomasta surusta, mitä tunsin tuolla vaikealla hetkellä. Yhtä lailla tuki, jota sain joukkuetovereilta, valmentajilta ja kaikilta, jotka tekevät tästä yhden ison perheen, auttoi minua.

Haluan myös kiittää teitä siitä, että olette aina jaksaneet uskoa meihin. Olette osoittaneet sen, että Atleticolaisena oleminen on jotain todella eritystä ja erilaista, ja että sydämemme lyö lujempaa kuin kenenkään muiden. 

Sanoin kaksi vuotta sitten, että palaamme vielä finaaliin. Nyt sanon sen, että Gabi, meidän kapteenimme, tulee nostamaan Mestarien liigan palkinnon ennemmin tai myöhemmin. Ja silloin me juhlimme kaikki yhdessä Neptunolla.

Rakastan teitä hyvin paljon. GO ATLETI.”

Alla olevalla videolla Juanfran pyytää anteeksiantoa faneilta hävityn finaalin jälkeen. Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

Lähde: mirror.co.uk