Harry Kanea povataan EM-turnauksen maalitykiksi: ”Puolikaskin paikka riittää”

Entinen Englannin maajoukkuekärki Teddy Sheringham, Tottenham-ikoninakin muistettu, povaa saman seuran ykköskärjestä Harry Kanesta EM-turnauksen ykköstykkiä.

Kane voitti Valioliigan maalikuninkuuden 25 osumallaan, mutta hänestä vain osuman jäi niin ikään Englantia edustava Jamie Vardy Leicesterin upeasti mestariryhmästä.

– Jos verrataan heidän ominaisuuksiaan, niin molemmat etenevät vahvasti, molemmat voivat ampua kaukolaukausmaaleja ja molemmilla on hyvät oikeat jalat. Kuitenkin Kanella on parempi vasen jalka, hän on parempi ilmassa ja parempi ottamaan palloa vastaan, Sheringham pohti The Mirror -lehdessä.

– Vardyn nopeus on poikkeuksellista, mutta Kanella on enemmän hyviä ominaisuuksia, mitä tarvitaan kansainvälisellä tasolla. Uskon Kanen olevan vahva ehdokas EM-turnauksen maalikuninkaaksi, jos hän löytää saman vireen kuin kaudella.

Sheringhamin mukaan lyhyen turnauksen maalikuninkuus vaatii nopeita onnistumisia.

– Jos hän tekee pari maalia jo lohkovaiheessa ja Englannilla on arpaonnea jatkokierroksille, niin hän on mukana [taistelussa maalikuninkuudesta].

– Jokaisella pitää olla itseluottamusta, kun edetään pudotuspeleihin, varsinkin hyökkääjillä. Tällä hetkellä Vardylle ja Kanelle riittää puolikaskin paikka, niin verkko heiluu.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä