Kauden 29:s maali Sevillalle Eurooppa-liigan finaalissa – ei asiaa maansa EM-ryhmään

Sevillan ranskalaiskärki Kevin Gameiro, 29, jatkoi vahvaa kauttaan auttamalla Sevillan Eurooppa-liigan voittoon Liverpoolista 3-1-lukemin.

Gameiro iski arvokkaan tasoituksen heti toisen jakson avausminuutilla ja lopulta Sevilla rynni kolmanteen peräkkäiseen Eurooppa-liigan voittoon, mikä tuo seuralle paikan Mestarien liigaan ensi kaudeksi.

Gameirolle maali oli jo kauden 29:s kaikki kilpailut mukaan lukien Sevillan paidassa. Lisäksi mies on syöttänyt seitsemän osumaa.

Keskushyökkääjä siirtyi nykyiseen seuraansa PSG:stä kesällä 2013, kun kunnon roolia ei tuntunut löytyvän kahteen kauteen. Hän on aiemmin edustanut kotimaassaan Strasbourgia ja Lorientia hyvin tuloksin.

Hurjista tehoista huolimatta miehellä ei ollut asiaa Ranskan EM-ryhmään. Hänet on kuitenkin nimetty varasijalle, josta pelaajia voidaan vielä nostaa kisaryhmään. Lopullinen 23. pelaajan miehistö pitää nimetä kymmenen päivää ennen maan ensimmäistä turnauspeliä.

Ranskan maajoukkueen hyökkääjävalinnat ovat muutenkin herättäneet ihmetystä, kun Gameiron lisäksi muitakin tehokkaita kärkimiehiä jätettiin rannalle vaikka tilastot olisivat puoltaneet heidän valintaansa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!