Espanjalaisen AS-lehden mukaan Barcelona on jo sopinut Deportivo La Corunan ja puolustajan Sidnein kanssa tämän siirtymisestä katalonialaisseuraan.

Pelaajalle on jo sovittu rutiininomainen lääkärintarkastus, jonka jälkeen siirto voidaan virallistaa.

Sidneyi on 26-vuotias brassitoppari, joka on pelannut Euroopassa vuodesta 2008 seuroinaan Benfica, Besikats, Espanyol ja viimeksi Deportivo La Coruna kahden kauden ajan. Hän pelasi nykyisessä seurassa ensi kauden lainalla, mutta Deportivo osti hänet viime kesänä pysyvästi Benficalta.

Sidney pelasi viime kaudella 33 La Liga -ottelua ollen aina kunnossa olleessan avauksessa. Hän oli viidestä pelistä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Deportivo sijoittui 20. joukkueen sarjassa sijalle 15, ja puolustus oli päästetyillä maaleilla mitattuna 14. paras.