Maailman vahvin futari ratkaisi! Vuonna 2002 perustetun brittiseuran kuudes nousu 14 vuoteen

AFC Wimbledon varmisti maanantaina League Twon eli Englannin nelostason nousukarsinnan voiton ja joukkue pelaa ensi kaudella Englannin kolmostasolla kaadettuaan Plymouth Argylen 2-0-lukemin. Maalit syntyivät ottelun viimeisillä minuuteilla.

Seuran perusti vuonna 2002 perinteikkään Wimbledon FC:n kannattajat, kun alkuperäinen seura tuolloin muutti noin sadan kilometrin päähän uusien omistajien perässä. Wimledon FC otti nimekseen  Milton Keynes Donsin, jossa alkuosa tarkoittaa uutta sijaintia ja Dons oli alkuperäisen Wimbledonin lempinimi.

AFC Wimledon joutui aloittamaan taipaleensa Englannin yhdeksänneltä sarjatasolta, ja nyt sarjanousu oli seuralle jo kuudes 14 vuoteen.

Ensi kaudella nämä seurat pelaavat vielä sattumoisin samalla sarjatasolla.