© Kuva: Getty Images

Marca: Valioliiga-jätit La Liga -tähden perässä – mitä tekee Barcelona?

Espanjalaislehti Marca kertoo Tottenhamin, Arsenalin ja Manchester Cityn tavoittelevan Villarrealin Denis Suarezia.

Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa upean maalin Liverpoolia vastaan rakentanut laitahyökkääjä on pelannut hienon kauden La Ligassa tehden tällä sesongilla neljä maalia ja antaen seitsemän maalisyöttöä.

Suarezin ex-seuralla Barcelonalla on kuitenkin kaikki valtit käsissään miehen tulevaisuuden suhteen. Katalaanijätti voi nimittäin ostaa vikkelän laitahyökkääjän takaisin kolmen miljoonan euron ”pilkkahinnalla” takaisinostopykälän mukaisesti.

On hyvin mahdollista, että Barca haluaa 22-vuotiaan huippulupauksen riveihinsä tuodakseen joukkueeseen tarvittavaa laajuutta, jota ei tällä kaudella ollut.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!