© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan voittoa juhlinut Alvaro Arbeloa puki päälleen Realista pois lähetetyn epäonnensoturin paidan

Real Madridin Mestarien liiga -voittoa seuran kotistadionilla juhlinut Alvaro Arbeloa yllätti esiintymällä tilaisuudessa Denis Cheryshevin paitaan pukeutuneena.

Cheryshev nousi otsikoihin viime joulukuussa, kun Real Madrid suljettiin ulos Espanajan cupista eli Copa del Reystä. Syynä poissulkemiseen oli Cheryshevin peluuttaminen ottelussa Cadizia vastaan, sillä pelaaja ei olisi ollut edustuskelpoinen edellisellä kaudella samassa turnauksessa Villarealin paidassa saamansa pelikiellon takia.

Pian Copa del Rey -episodin jälkeen Real Madrid lainasi venäläislaiturin Valenciaan loppukauden ajaksi. Ensi kaudeksi hän palaa näillä näkymin Madridiin, jonne hänellä on sopimus vielä vuoteen 2017 asti.

Hyökkääjä kertoo olevansa otettu Arbeloan hänelle osoittamasta eleestä.

– Kiitos ystäväni, kun muistit minua, Cheryshev sanoi Marcan mukaan.

– En ikinä unohda sitä.