SJK hankki nuoren topparin – pelejä jo hyvällä tasolla!

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

SJK on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen nigerialaisen Abonima Izuegbun kanssa. Sopimuksessa on lisäksi optiot tulevista kausista.

Kyseessä on 21-vuotias, 189-senttinen keskuspuolustaja. Hän pystyy pelaamaan puolustuksen lisäksi myös keskikentän pohjalla.

Kotimaan pääsarjasta maailmalle ponnistanut toppari sai talvella 2015 sopimuksen Israeliin, Hapoel Tel Aviviin, joka pelasi mm. kaudella 2010-2011 Mestarien liigan lohkovaiheessa ja on maansa 14-kertainen mestari.

Avauskausi miehellä seurassa oli lupaava, mutta vaihdokset seurajohdossa johti hänen ja monen muun pelaajan sopimuksien purkuun. Hän pelasi viime kaudella vain kuusi Israelin liigan ottelua, joissa syntyi yksi maali.

Israelin jälkeen hän palasi takaisin kotimaahansa, missä on pelannut ja harjoitellut vanhan joukkueensa kanssa. Pelaaja odottaa elämää uudessa seurassa innolla.

– Tiedän että tämä on hyvä joukkue ja seura, jolla on iso projekti meneillään. Tuntuu hyvältä olla täällä ja päästä osaksi tätä. Treenasin jo joukkueen kanssa ja harjoitukset ovat tuntuneet hyviltä. Joukkueessa on myös hyviä pelaajia, jotka vaikuttavat sitoutuneilta ja yhteishenki tuntuu hyvältä. Tuntuu kuin olisin tullut perheeseen mukaan.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!