SJK peli hakee jatkoa voitolleen: ”Paras ysikymppinen tällä kaudella”

SJK saalisti kauden avausvoittonsa viime viikolla, kun FC Inter kaatui kotikentällä 1-0-lukemin Roope Riskin maalilla.

Hallitseva mestari hakee nyt jatkoa nousukurssilleen, kun joukkue vierailee Lahdessa.

–  Inter-peli oli ehjin ysikymppinen, mitä olemme tällä kaudella pelanneet. Ja nyt meidän tavoite on jatkaa pelin kehittämistä. Tiedostamme, mitä asioita meidän pitää tehdä vielä paremmin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran kotisivuilla.

– Nyt menemme vieraskentälle ja on erilainen vastustaja vastassa. Se antaa meille taas erilaiset haasteet, mihin meidän tulee vastata ja samalla pitää pystyä kehittämään omaa peliämme. Paljon on työtä vielä edessä, mutta viime peli todisti kaikille, että teemme oikeita asioita ja haluamme jatkaa siitä.

Klinga iloitsee kaverinsa vahvasta startista

HJK:sta kauden alla SJK:hon siirtynyt Matti Klinga palaa tuttuun ympäristöön, onhan hän lahtelaiskasvatti ja aloitti liigauransa juuri FC Lahden paidasta.

Hän on ”merkannut” yhden entisistä seurakavereistaan, jota seurata tarkkaan kohtaamisessa.

– Siellä on paljon vanhoja pelikavereita ja tällä kaudella kovassa iskussa oleva Jasse Tuominen, joka on minun hyvä kaverini. On ollut todella ilo seurata miehen tekemisiä alkukaudesta.

– Olen kuullut, että SJK ei ole koskaan Lahtea voittanut, joten sitä lähdemme nyt muuttamaan tietenkin. Itselleni on kiva mennä pelaamaan vanhaan tuttuun paikkaan. Odotan innolla sitä matsia.

Kertoimet (Expekt):

FC Lahti-SJK, ma 9.5. klo 18.00

1 2,75
X 2,90
2 2,60