Englannin jalkapalloliitto FA on tiedottanut verkkosivuillaan, että sekä Chelseaa että Tottenhamia syytetään kyvyttömyydestä kontrolloida pelaajiaan maanantaisessa paikallisottelussa.

Chelseahan nousi ottelussa kahden maalin takaa 2-2-tasapeliin, ja Leicester varmisti näin ollen Valioliiga-mestaruuden Tottenhamin jäätyä yhteen pisteeseen. Spurs-pelaajien hermo ei tuntunut kestävän maanantaina ja useat joukkueen pelaajista syyllistyivät törkeisiin temppuihin.

Englannin jalkapalloliitto kertookin lisäksi tiedotteessaan, että Spursin Mousa Dembeleä syytetään väkivaltaisesta käytöksestä ja tavallinen kolmen ottelun pelikielto ei ole riittävän iso rangaistus belgialaiselle.

Brittilehti Mirror spekuloi, että mies saattaa saada jopa kymmenen ottelun pelikiellon käytöksestään. Dembelehän näytti videokuvan perusteella työntäneen sormensa Chelsea-kärki Diego Costan silmään.

Sen sijaan argentiinalaislaituri Erik Lamelan nimeä ei FA:n tiedotteessa mainita. Cesc Fabregasin käden päältä kävellyt Lamela selviää siis rangaistuksetta.