Urheilulehti uutisoi verkkosivuillaan PK-35 Vantaan johtokunnan pitäneen eilen torstaina kriisikokouksen, jossa päätettiin tarjota seuran päävalmentajan paikkaa kauden alun kakkosvalmentajana toimineelle Jose Riveirolle.

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut PK-35 on tällä hetkellä sarjajumbona.

Lehden mukaan Riveiro on kertonut ilmoittavansa sunnuntaihin mennessä, aikooko hän hyväksyä tarjouksen.

Urheilulehti kertoo Riveiron ja fysiikkavalmentaja Pablo Perez Urtazan lähteneen seurasta. Pelaajat kuitenkin ovat vedonneet seurajohtoon, jotta miehet jäisivät Vantaalle. Nyt johtokunta olisi siis valmis siirtämään Kuqin sivuun.

PK-35 Vantaan puheenjohtaja Markku Hynninen kertoi tänään perjantaina Yle Urheilulle, että seuran hallitus ei ole käsitellyt valmentajakysymystä.

Seurasta itse osan omistava Kuqi puolestaan myönsi Yle Urheilulle, että Riveiro on jättänyt seuran ja ongelmia on aiheuttanut toisen osaomistajan – ja pelaajan – Pablo Counagon vähäinen peliaika.

– Rehellisesti sanottuna, minulla on ollut ihan eri ajatus Pablon pelaamisesta. Pablo on ihan eri pelaaja kuin on ollut viime vuosina. Sen takia olen jopa joutunut pitämään häntä penkillä, Kuqi sanoo Yle Urheilulle.

– Jos Pablo ei ollut viime vuonna kentällä, se oli meille iso menetys. Tänä vuonna on ollut eri tilanne. Näistä on tullut vähän ongelmia.

PK-35 Vantaan omistus jakautuu Kuqin, Hynnisen ja Counagon kesken.

Tässä vielä linkki Urheilulehden juttuun.