Video: Mikä oma maali! – Huuhkaja-pelaaja epäonnen soturina seurajoukkueessaan

Midtjyllandissa Tanskassa pelaava Tim Sparv mokasi joukkueensa sunnuntaisessa ottelussa AGF Århusia vastaan.

Sparv teki ottelussa oman maalin yrittäessään purkaa AGF:n keskityspalloa.

Tasapainoisen näköisestä asennosta keskityspalloa puskenut suomalainen sai palloon surkean osuman ja peliväline suuntautui kohti omaa maalia. Kun Midtjylland-veskari ei ehtinyt palloon, vei Sparvin oma maali vastustajat johtoon 1–0.

Ottelu päättyi lopulta pistejakoon, kun Midtjylland tasoitti ottelun 1–1-tilanteeseen.

Huuhkaja-pelaajan seuralla on edessään tiukat paikat, sillä se on jäämässä Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttavien kolmen ensimmäisen sijan ulkopuolelle. Midtjylland on Tanskan liigassa neljäntenä. Kolmanteen sijaan on matkaa kolme pistettä.