© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldolta katkeraa itkua tasapelin jälkeen: ”Islanti ei yrittänyt mitään”

Islanti vastasi kisojen suurimmasta yllätyksestä, kun se venyi tasapeliin Portugalia vastaan. Portugali meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon Nanin maalilla, mutta Islanti kampesi tasoihin Birkir Bjarnasonin maalilla toisen jakson alussa.

Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo turhautui pelin jälkeen Islannin puolustusvoittoiseen pelitapaan.

– Se oli turhauttavaa. Yritimme kovasti voittaa pelin, Islanti ei yrittänyt mitään, Ronaldo kertoi ottelun jälkeen.

– He loivat kaksi paikkaa koko ottelussa ja tekivät yhden maalin, muuten heillä oli jokainen pelaaja pallon alla. He laittoivat bussin maalin eteen, joten se on vaikeaa, kun toinen joukkue ei yritä pelata jalkapalloa ja Portugali yrittää ja haluaa voittaa pelin, Ronaldo jatkoi turhautuneena.

Ronaldolla oli muutama hyvä paikka puskea pallo maaliin, mutta ruuti oli märkää.

– He olivat onnekkaita. Meillä pitäisi olla kolme pistettä, mutta ei voi mitään. He tuulettivat niin kuin olisivat voittaneet turnauksen. Se oli uskomatonta.

– Kun he eivät yrittäneet pelata, vaan puolustivat pelkästään, se osoitti mielestäni huonoa mentaliteettia. He eivät tule tekemään mitään tässä turnauksessa, Ronaldo latoi.

F-lohkosta tuli kertaheitolla jännittävä, kun Unkari kaatoi alkuillan ottelussaan Itävallan. Portugali pelaa seuraavaksi Itävaltaa vastaan, kun Unkarilla on mahdollisuus ratkaista käytännössä jo jatkopaikka Islantia vastaan.

– Tämä oli vasta meidän ensimmäinen peli, emme ole huolissamme. Myös vahvoilla joukkueille, kuten Espanjalla ja Ranskalla oli vaikeuksia voittaa ensimmäinen ottelu. Olemme 100 prosenttisen varmoja siitä, että voitamme seuraavan pelin, Ronaldo sanoi itsevarmana.

Katso EM-kisojen lohkotilanteet täältä.

Lähde: Goal.com

Comments are closed.