Lionel Messin ura päättyy ilman arvokisavoittoa: ”Tämä on lopullinen päätökseni”

Argentiina oli suuri suosikki voittamaan ensimmäisen arvoturnauspokaalinsa 23. vuoteen, mutta Chile voitti joukkueiden välisen Copa American finaalin rangaistuspotkukilpailussa 4-2-lukemin.

Varsinainen peliaika ja jatkoaika olivat päättyneet maalittomiin lukemiin. Turnauksessa hurjiin tehoihin aiemmin yltänyt Lionel Messi jäi siispä ilman tehoja ja mokasi vielä joukkueen ensimmäisen rankkarin.

29-vuotias Barcelonan tähti jää maajoukkueurallaan ilman suurvoitto kovan päätöksensä jälkeen.

– Maajoukkuepelit ovat ohi minun osaltani. Tämä oli neljäs finaalitappio minulle, eikä se ole minun juttuni. Tämä on lopullinen päätökseni, luulisin, Messi kommentoi pelin jälkeen toimittajille Goal-sivuston mukaan.

Messi ja Argentiina hävisivät Chilelle toistamiseen arvoturnauksen finaalissa, kun vuosi sitten tuli myös kuonoon samalla tavalla. Tämän vuoden ”copa” oli Etelä-American maanosaliiton satavuotisjuhlan kunniaksi pidetty erikoisturnaus, missä oli mukana myös Pohjois- ja Keski-Amerikan ja Karibian maita.

Jos Messin lopetuspäätös pitää jää hänen saldokseen maajoukkueessa 55 maalia 112 otteluun. Nyt Copa Americassa hän oli myös hurjana finaalipeliä lukuunottamatta, kun kaikkiaan viiteen peliin syntyi viisi maalia ja neljä maalisyöttöä.

(Päivitys 27.6. klo 9.28: lisätty Messin henkilökohtaiset tehotilastot).


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.